Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
JAKTRESAN
GRATISPROV
VÄGEN TILL JÄGAREXAMEN
JAKTTEORI
VILTUPPSLAGSVERK

Vanliga frågor

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna om Jägarexamen Online. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss.
Räcker det att plugga med Jägarexamen Online för att få godkänt på det riktiga teoriprovet?
Ja, Jägarexamen Online innehåller allt du behöver kunna för att klara det riktiga teoriprovet.
Hur pluggar jag med Jägarexamen Online på bästa sätt?
Det lättaste, roligaste och effektivaste sättet att plugga med Jägarexamen Online är att spela igenom hela Jaktresan. När du har klarat spelets alla nivåer har du fått all den kunskap du behöver för att bli godkänd på teoriprovet!
När är jag redo för det riktiga teoriprovet?
När du har klarat hela Jaktresan eller när du har läst och förstått hela teoridelen och Viltuppslagsverket på Jägarexamen Online samt regelbundet blir godkänd på teoriproven på Jägarexamen Online är du mest största sannolikhet redo att skriva teoriprovet.
Är teoriproven på Jägarexamen Online samma som det riktiga teoriprovet?
Nej, men de påminner mycket om det riktiga teoriprovet. Teoriproven på Jägarexamen Online innehåller samma typ av frågor och är ungefär lika svårt. Det är även samma tidspress och gräns för att bli godkänd i teoriproven på Jägarexamen Online som på det riktiga teoriprovet.
Är teorifrågorna på Jägarexamen Online aktuella för i år?
Ja, så fort en ny lag eller regel införs eller förändras så uppdaterar vi innehållet i frågorna på Jägarexamen Online.
Får jag tillgång till appen Jägarexamen om jag köper ett medlemskap på Jägarexamen Online?
Nej, däremot så fungerar Jägarexamen Online utmärkt i din webbläsare på din smartphone eller surfplatta.
Vad är det för skillnad på appen Jägarexamen och Jägarexamen Online?
Den största skillnaden är att Jägarexamen Online fungerar lika bra alla dina enheter medan appen Jägarexamen endast fungerar på antingen din iPhone och iPad eller din Android-telefon eller Android-surfplatta. Med ett konto på Jägarexamen Online kan du alltså plugga på din dator, din iPhone och din Android-surfplatta.

Alla frågor och all teori är däremot exakt samma i både appen och på Jägarexamen Online.
Hur betalar jag för mitt medlemskap?
Du kan betala med faktura, direktbetalning via din bank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank) eller kort (Visa och Mastercard).
Är betalningen säker?
Ja, Jägarexamen Online använder Payson för säkra betalningar. Payson startades 2004 och är idag en av Sveriges ledande betaltjänstleverantörer med flera miljoner användare.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.
Vilka villkor gäller vid fakturaköp?
Vi erbjuder betalsättet "PaysonFaktura" i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. För att betala mot PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.
Jag har en rabattkod, hur använder jag den?
För att lösa in en rabattkod klickar du på knappen "Bli medlem" högst upp till höger på sidan. Under de olika prenumerationsalternativen så finns det en länk som heter "Klicka här om du har en rabattkod". Klicka på den och följ sedan instruktionerna.
Har jag någon ångerrätt?
Nej, enligt distansavtalslagen har du ingen ångerrätt eftersom våra tjänster består av digitalt innehåll som levereras och aktiveras omedelbart efter betalning. Vi rekommenderar dig att testa vårt gratisprov innan du köper tjänsten för att avgöra om du är nöjd med upplägget och innehållet på Jägarexamen Online.
Förlänger ni medlemskap automatiskt?
Nej, vi förlänger aldrig ditt medlemskap automatiskt.

Du kan däremot själv förlänga ditt medlemskap själv utan att förlora någon tid. Om du förnyar din prenumeration innan den har gått ut så läggs den tid du har kvar på den gamla prenumerationen nämligen till på den nya. Så om du har 3 dagar kvar på din nuvarande prenumeration och du förnyar med 1 månad, så kommer din prenumeration att räcka i 1 månad och 3 dagar.
Får jag låna ut mitt konto till en vän?
Nej, ditt konto är personligt och får endast användas av dig. Vid missbruk kan ditt konto avslutas utan att medlemsavgiften återbetalas.