Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
JAKTRESAN
Prov PROV Prov
VÄGEN TILL JÄGAREXAMEN
JAKTTEORI
VILTUPPSLAGSVERK
PRESENTKORT
Översikt
Meny
Lyssna
Lyssna
Rapport
Rapportera
Spara
Spara

Övrigt

Rekommenderade länkar

Nedan följer länkar till användbara artiklar, guider och videos. Den viktigaste informationen finns givetvis återgiven i teorin men nedan kan du läsa mer utförligt om specifika delar.

Många länkar går till PDF-filer som kan ta en liten stund att ladda.

Artiklar och guider

Videos

Jägarexamen Online på sociala medier

Om du gillar och har haft nytta av Jägarexamen Online blir vi väldigt glada om du vill hjälpa oss att göra den ännu bättre och att få andra att upptäcka den!

Skicka feedback till oss

Vi tar tacksamt emot all feedback vi kan få då vi hela tiden arbetar på att göra Jägarexamen Online ännu bättre.

Vare sig du har hittat ett litet stavfel, har ett förslag på en ny funktion, saknar något i teorin eller fick en svår fråga på provet som du inte har fått i appen så vill vi väldigt gärna höra vad du har att säga.

Kontakta oss (vi försöker alltid att svara direkt!)

Gilla Jägarexamen Online på Facebook

Om du gillar sociala medier blir vi väldigt glada om du ansluter dig till den snabbt växande skaran som följer Jägarexamen Online på Facebook. Där kan du ta del av de senaste Jägarexamen Online-nyheterna, delta i tävlingar och briljera med dina jaktkunskaper i Veckans Fråga!

Gilla på: www.facebook.com/jagarexamenapp

Tagga #JägarexamenOnline på Instagram

VI blir också väldigt glada om du taggar bilder på appen på Instagram med #JägarexamenOnline. Kanske efter att du har tagit jägarexamen, bara ska sätta dig och plugga lite jaktteori eller när du är ute och jagar.

Tipsa dina vänner

Den bästa reklamen för Jägarexamen Online är så klart nöjda användare som tipsar sina vänner om den, så sprid ordet - tipsa alla du känner som är jaktsugna om Jägarexamen Online!