Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
JAKTRESAN
GRATISPROV
VÄGEN TILL JÄGAREXAMEN
JAKTTEORI
VILTUPPSLAGSVERK
PRESENTKORT

Om Jägarexamen Online

Jägarexamen Online är en utbildningsplattform för alla som ska ta jägarexamen. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av hela teorin, lära dig om fler än 80 av Sveriges vilda djur, göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna i Jaktresan.

Som medlem på Jägarexamen Online får du tillgång till över 1 200 teorifrågor med tydliga förklaringar, fyra olika typer av prov, alla filmer i Viltuppslagsverket samt spelläget Jaktresan som gör pluggandet lätt och roligt.

Jägarexamen Online är webbversionen av vår prisbelönta app Jägarexamen. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2012 och har fått över 1200 femstjärniga betyg.

Vi skapade webbversionen eftersom vi märkte att det fanns en stor efterfrågan på en lösning som inte låste användaren till en viss typ av enhet. Med ett konto på Jägarexamen Online går det lika bra att plugga på en dator, som på en iPhone, iPad eller Android-telefon eller surfplatta.

Vi kommer att fortsätta utveckla och förbättra Jägarexamen Online och har som mål att göra tjänsten till det självklara valet för alla som ska ta jägarexamen!