Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
JAKTRESAN
Prov PROV Prov
VÄGEN TILL JÄGAREXAMEN
JAKTTEORI
VILTUPPSLAGSVERK
PRESENTKORT

Om Jägarexamen Online

Jägarexamen Online är en av Sveriges ledande onlineutbildningar för dig som ska ta jägarexamen. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av hela teorin, lära dig om fler än 80 av Sveriges vilda djur, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna av Jaktresan.

Som medlem på Jägarexamen Online får du tillgång till över 1 300 teorifrågor med tydliga förklaringar, fem olika typer av prov, alla filmer i Viltuppslagsverket samt spelläget Jaktresan som gör pluggandet lätt och roligt.

Jägarexamen Online är webbversionen av vår prisbelönta app Jägarexamen. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2012 och har fått över 3 500 femstjärniga betyg.

Vi skapade webbversionen eftersom det fanns en stor efterfrågan på en lösning som inte låste användaren till en viss typ av enhet. Med ett konto på Jägarexamen Online går det lika bra att plugga på en dator, som på en iPhone, iPad eller Android-telefon eller surfplatta.

Vi arbetar löpande med att utveckla och förbättra vår tjänst och har som mål att vår utbildning ska vara det självklara valet för alla som ska ta jägarexamen!