Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
GRATISPROV
VÄGEN TILL JÄGAREXAMEN
JAKTTEORI
VILTUPPSLAGSVERK

Om Jägarexamen Online

Jägarexamen Online är en utbildningsplattform för alla som ska ta jägarexamen. Här kan du läsa en lättläst sammanfattning av hela teorin, samt göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar.

Som medlem på Jägarexamen Online får du full tillgång till över 1 000 frågor med tydliga förklaringar, möjligheten att skapa egna prov där du väljer alla provinställningar själv samt utförlig provstatistik.

Jägarexamen Online är webbversionen av vår prisbelönta app Jägarexamen. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2012 och har fått över 700 kundbetyg med ett snitt på 4,5/5.

Vi skapade webbversionen eftersom vi märkte att det fanns en stor efterfrågan på en lösning som inte låste användaren till en viss typ av enhet. Med ett konto på Jägarexamen Online går det lika bra att plugga på en dator, som på en iPhone, iPad eller Android-telefon eller surfplatta.

Vi kommer att fortsätta utveckla och förbättra Jägarexamen Online och har som mål att göra tjänsten till det självklara valet för alla som ska ta jägarexamen!