Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
JAKTRESAN
Prov PROV Prov
VÄGEN TILL JÄGAREXAMEN
JAKTTEORI
VILTUPPSLAGSVERK
PRESENTKORT

Våra andra onlineutbildningar

Här kan du läsa mer om våra andra onlineutbildningar.

iKörkort.nu

iKörkort.nu är utformad för dig som ska ta B-körkort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av hela körkortsteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna av Körkortsresan.

Som medlem på iKörkort.nu får du bland annat full tillgång till 1 400 körkortsfrågor med tydliga förklaringar, fem olika typer av prov samt spelläget Körkortsresan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkort.nu är webbversionen av vår prisbelönta app iKörkort. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2010 och har fått över 5 000 femstjärniga betyg. Appen har även vunnit Bäst i Test i M3, MacWorld och på iPhoneguiden samt blivit omskriven på bland annat Feber, PC för Alla och i Smartare Mobil och DN Motor.

iKörkortMC.se

iKörkortMC.se är utformad för dig som ska ta MC-kort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika MC-teorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna av MC-Resan.

Som medlem på iKörkortMC.se får du bland annat full tillgång till 1 300 körkortsfrågor för MC med tydliga förklaringar, fem olika typer av prov samt spelläget MC-Resan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkortMC.se är webbversionen av vår app iKörkort MC. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2011 och har fått över 3 000 femstjärniga betyg. Appen har hjälpt tiotusentals personer att ta MC-kort, fått toppbetyg av MCM och hojen.nu samt blivit omskriven i bland annat Bike och DN Motor.

iKörkortMoped.se

iKörkortMoped.se är utformad för dig som ska ta AM-kort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika mopedteorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna av Mopedresan.

Som medlem på iKörkortMoped.se får du får du bland annat full tillgång till 900 moped- och grundteorifrågor med tydliga förklaringar, fem olika typer av prov samt spelläget Mopedresan.

iKörkort Moped

iKörkortBE.se

iKörkortBE.se är en av Sveriges ledande onlineutbildningar för dig som ska ta BE-kort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika teorin för tungt släp och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela de första nivåerna av BE-Resan.

Som medlem på iKörkortBE.se får du bland annat full tillgång till 1 600 körkortsfrågor för BE med massor av bilder och videor på riktiga trafiksituationer, fem olika typer av prov samt spelläget BE-Resan som gör pluggandet lätt och roligt.