Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
JAKTRESAN
Prov PROV Prov
VÄGEN TILL JÄGAREXAMEN
JAKTTEORI
VILTUPPSLAGSVERK
PRESENTKORT
Klicka på ReadSpeaker-knappen för att lyssna!

ReadSpeaker

Med ReadSpeaker kan innehållet på Jägarexamen Online läsas upp för dig. Bara ett klick, och texten läses högt upp samdigit som den markeras så att du enkelt kan följa med, oavsett enhet eller vart du befinner dig. Detta gör innehållet mer tillgängligt och att det blir lättare för dig att lära dig jaktteorin. Som användare behöver du inte ladda ner något.

Hur fungerar det?

Aktivera ReadSpeaker genom att klicka på Lyssnaknappen.

Klicka på Lyssnaknappen för att aktivera!

ReadSpeaker låter dig även:

Tydliga instruktioner om hur man kan använda varje funktion finns tillgängliga i hjälpverktyget, som du kan hitta i verktygsfältet. Klicka på den menyikonen (inringat i rött på bilden nedan) för att fälla ner verktygsfältet.

Tangentbordsnavigering

ReadSpeaker kan aktiveras, det vill säga att fokus kan sättas på Lyssna-knappen, med kortkommandot "K". Kortkommandot "L" kommer sätta fokus på spelaren och även starta uppläsningen. Många av ReadSpeakers verktyg och funktioner har också dedikerade kortkommandon.

Kortkommandona aktiveras med olika modifierartangenter, beroende på webbläsare och operativsystem (för en lista över olika modifierare i olika miljöer, klicka här: https://en.wikipedia.org/wiki/Access_key).

Inom spelaren och verktygspanelen, det vill säga när spelaren är i fokus, kan tab/shift+tab användas för att navigera, och Enter-tangenten för att aktivera en viss knapp eller alternativ.

Kakor

ReadSpeaker används bäst med kakor aktiverade, eftersom det tillåter användarens personliga inställningar att sparas mellan sessioner.

Plattformar och webbläsare

ReadSpeaker är enhets- och plattformsoberoence. Det bör fungera med:

För att lära dig mer om ReadSpeaker, besök www.readspeaker.com